Dr. Arimany i Dra. González-Enseñat, amb 25 d'anys d'experiència en el sector de la Dermatologia Privada, som metges especialistes en Dermatologia medico-quirúrgica.

El nostre objectiu és oferir un servei personalitzat als nostres pacients.

Som metges especialistes en dermatologia general i pedriàtica que resolem malalties de la pell i fem una cura preventiva per evitar l'aparició d'aquestes.

Estem especialitzats en Dermatologia, Cirurgia Dermatològica i Dermatologia Pediàtrica, comptem amb una Unitat de Tractament especialitzat en el diagnòstic precoç i cirurgia del Càncer cutani, així com en tecnologia Làser i teràpia fotodinàmica.

Serveis personalitzats per als nostres clients d'acord amb les necessitats patològiques que l'afecten.

Centre autoritzat per la direcció general de Recursos Sanitaris com a centre assistencial extrahospitalari de dermatologia i cirurgia de consultori, gestionat per l'entitat "Dermatovic, SCP" amb núm. aut.: P-9967.

Dermatovic SCP és una societat professional inscrita en el registre del col·legi oficial de metges de Barcelona amb el núm. col.: SP/176.

La Dra. M. Antònia González Enseñat és una de les pioneres al nostre país en Dermatologia Pediàtrica, Cap del Servei Dermatologia Pediàtrica del Hospital Universitari de Sant Joan de Deu de Barcelona, amb una experiència de més de 25 anys en l'exercici de la Dermatologia Pediàtrica.

La Dermatologia Pediàtrica constitueix una subespecialitat de la Dermatologia que el seu objectiu principal és el diagnòstic i tractament de les malalties cutànies en la infància (des del naixement fins als 16 anys d'edat).


::: Dermatovic - consulta de dermatologia ::: dr. Josep Arimany Manso i dra. M. Antonia González Enseñat
Rambla Hospital, 4 - 08500 Vic (Barcelona) - Tel. 938852436 - Fax 938836253 - arimany.dermatologia@comb.cat